E-marketing

E-marketing

Marketing

Marketing

Reklama

Reklama

Travel Marketing

Travel Marketing

Art Marketing

Art Marketing

Hi-Tech

Hi-Tech

Hľadať

Bleskovky

Naj slovenských firiem 2017

Vďaka unikátnemu projektu Finstat môžeme pomerne jednoducho posúdiť finančné zdravie slovenských firiem. Prehľadné štatistiky vychádzajúce z rôznych dátových balíkov nám môžu poskytnúť zaujímavé informácie.
Naj slovenského biznisu sa dá chápať s rôznych uhlov, od výšky obratu, zisku, či počtu zamestnancov.

Čítať ďalej...

Zľavomat  nepochybne patrí k lídrom serverov hromadného nakupovania, ktorý bol založený v roku 2010. Od tej doby si neustále upevňoval svoju pozíciu na českom i slovenskom trhu. Návštevnosť slovenského portálu Zľavomat sa pohybuje medzi 100 - až 150 - tisícmi používateľov denne. Vlani spoločnosť Zľavomat.sk sprostredkovala zážitky a služby za viac ako 20 miliónov EUR.

Novým 100% vlastníkom Zľavomatu sa stáva britská skupina Secret Escapes, ktorá ponúka svojím zákazníkom luxusné cestovné balíčky, exkluzívne dovolenky a ubytovanie za zvýhodnené ceny. Táto skupina vznikla v roku 2011, kedy ju re-brandingovali Tom Valentine and Alex Saint. Jej pôvodný názov bol DMC Cruise Limited. Secret Escapes pôsobí na 21 trhoch a medzi jej investorov patrí napríklad Google Ventures alebo Index Ventures. Šéf slovenského Zľavomatu Aleš Mlátilík ubezpečuje klientov, že transakcia sa na fungovaní portálov ani na ich bežnej prevádzke neprejaví a verí, že táto zmena iba podporí dlhodobú víziu Zľavomatu stať sa pre zákazníkov inšpiratívnym portálom a umožní ešte rýchlejšie prichádzať s inováciami a vylepšeniami.

Zdroj: zľavomat.sk

Kto je online?

Práve tu je 75 návštevníkov a žiadni členovia on-line

Vydavateľ

Agentúra EL (Agency EL), s.r.o., Partizánska cesta 1513, 02601 Dolný Kubín

 ISSN: 2585-9900